ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ ΜΕ ΜΑΡΣΑΛΑ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

6 κρόκους αυγών
300 γρ. ζάχαρη
750 γρ. τυρί κρέμα
500 γρ. κρέμα γάλακτος
Κρασί Marsalla
Λίγο καφέ espresso
1 πακέτο μπισκότα Digestive
Λίγο κακάο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Για να κάνουμε το μους, χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη καλά. Μετά ρίχνουμε το τυρί και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, την οποία έχουμε ελαφρώς χτυπημένη. Ανακατεύουμε όλο μαζί το μείγμα και αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει.
Μουσκεύουμε τα μπισκότα μέσα στον espresso και στο κρασί και βάζουμε από πάνω το μους.
Πουδράρουμε επιφανειακά με σκόνη κακάο.


Κύριο Συστατικό : Τυρί κρέμα , Κρασί Marsalla
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά & 2 Ώρες Ψυγείο
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 8
Πηγή : New Line


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV