ΒΑΦΛΑ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)



4 κούπες αλεύρι φαρίνα
3 ασπράδια
2 βανίλιες
2 ποτήρια γάλα
10 ml κονιάκ
Παγωτό της επιλογής μας

Σε μια λεκάνη ρίχνουμε όλα τα υλικά και χτυπάμε πολύ καλά για να γίνει ένας ωραίος και πηχτός χυλός.Αφού έχουμε ζεστάνει την βαφλιέρα μας,ρίχνουμε με ένα σπρέι λίγο λάδι για να μην μας κολλήσει η βάφλα μας.Ρίχνουμε τον χυλό μας και ψήνουμε περίπου 3 λεπτά.Αφού βγεί την βάζουμε σε ένα πιατάκι και τοποθετούμε παγωτό της επιλογής μας,γαρνίρουμε με ότι άλλο θέλουμε όπως σιρόπι ή ξηρούς καρπούς και σερβίρουμε.


Κύριο Συστατικό : Βάφλα
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Βέλγιο
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Βαφλιέρα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 10
Πηγή : Portolano


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV