Ραντεβού για δείπνο… στον αέρα!



Αλήθεια έχετε ποτέ φανταστεί να απολαύσετε με την παρέα σας ένα διαφορετικό δείπνο σε ύψος 50 μέτρων και μάλιστα με την μοναδική θέα της φωτισμένης Ακρόπολης και του Λυκαβηττού;



Ραντεβού για δείπνο… στον αέρα!

Η απόλυτη γαστρονομική εμπειρία έρχεται επιτέλους και στην Αθήνα! Ένα τραπέζι 50 μέτρα πάνω από το έδαφος, 22 άτομα και όλη η πόλη στο… πιάτο.

Από τις 14 Φεβρουαρίου (Αγ. Βαλεντίνου) στην Τεχνόπολις στο Γκάζι (Πειραιώς 100) θα λειτουργήσει το πρώτο εστιατόριο στον αέρα όπου οι πελάτες θα μπορούν να απολαμβάνουν το ρομαντικό τους δείπνο με φόντο την Αθήνα.
Το πρωτοποριακό πρότζεκ απαιτεί έναν σεφ που μαγειρεύει μπροστά στα μάτια σας, 22 άτομα κι ένα τραπέζι που απογειώνεται… μαζί με τις αισθήσεις 50 μέτρα πάνω από το έδαφος!
Πέρα από το ενδιαφέρον της τολμηρής αυτής εκδοχής για εναέρια… εστίαση η λειτουργία του είναι σχετικά απλή, αφού ένας γερανός σηκώνει σε ύψος 50 μέτρων αυτή την ειδική πλατφόρμα με τους πελάτες ενώ το Dinner in the Sky δεν μπορεί να φιλοξενήσει άτομα με ύψος μικρότερο από 1,5 μέτρο. Στα αξιοσημείωτα προσθέστε και ότι η θέση σας μπορεί να περιστρέφεται κατά 180 μοίρες σε όλη την διάρκεια της γαστρονομικής πτήσης.

45 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο
Άνθρωποι σε 45 πόλεις στον πλανήτη έχουν απολαύσει μέχρι στιγμής το γεύμα τους 50μ πάνω από το έδαφος. Από το Λας Βέγκας μέχρι το Παρίσι, από το Λονδίνο μέχρι την Κωνσταντινούπολη, 45 μεγάλες πόλεις απογειώνουν το κοινό τους με το Dinner in the Sky. Μοναδικές γεύσεις με εικόνες από τα πιο όμορφα τοπία του κόσμου. Γεύμα, δείπνο και κοκτέιλ δίπλα στα πιο ονειρεμένα σημεία του πλανήτη. Με θέα τον ωκεανό, βουνά, ιστορικά μνημεία, ακόμη και… γήπεδα! Η ιδιαιτερότητα του εν λόγω εστιατορίου ‘ανάγκασε’ μάλιστα το περιοδικό «Forbes» να το συμπεριλάβει μεταξύ των 10 πιο ασυνήθιστων εστιατορίων στον κόσμο!

Το μενού
Αρχικά στην Τεχνόπολις για τον Φεβρουάριο θα πραγματοποιούνται δύο δείπνα με διάρκεια μιάμισης ώρας, το ένα στις 19.30 και το άλλο στις 21.30 όπου οι τυχεροί θα μπορούν να απολαύσουν ένα υπέροχο μενού τριών πιάτων, συνοδευόμενο από κρασί και ένα επιδόρπιο "έκπληξη". Απαραίτητη η κράτηση λόγω των περιορισμένων θέσεων του ιπτάμενου εστιατορίου.

Ραντεβού για δείπνο… στον αέρα!


Χρήσιμες ερωτήσεις-απαντήσεις

-Θα είμαι ασφαλής;
Το Dinner in the Sky έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13814 το οποίο αφορά την κατασκευή και λειτουργία των ψυχαγωγικών πάρκων. Η TUV Rheinland έχει πιστοποιήσει όλα τα στάδια κατασκευής. Το Dinner in the Sky, έχοντας παρουσία σε πάνω από 45 χώρες, έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία όλους τους ελέγχους ασφαλείας σε όλες τις χώρες.

-Πόσο ψηλά θα βρίσκομαι;
Η πλατφόρμα φτάνει σε ύψος που κυμαίνεται από 35 εως 50 μέτρα πάνω από το έδαφος. Η επιλογή του ύψους εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες και το σημείο στο οποίο είναι τοποθετημένη η πλατφόρμα.

-Αν δεν έχει καλό καιρό;
Το ‘τραπέζι’ του Dinner in the Sky καλύπτεται από μια τέντα που σας επιτρέπει να απολαύσετε την εμπειρία ακόμα και με βροχή ή αέρα. Οι θερμάστρες θα σας ζεστάνουν τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Η εμπειρία είναι τόσο συναρπαστική που ο καιρός θα είναι το τελευταίο που θα σας απασχολεί.

-Μπορώ να οργανώσω εταιρικό event;
Το Dinner in the Sky προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για όποιον επιθυμεί να οργανώσει μια εταιρική εκδήλωση που θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους της. Σε περισσότερες από 45 χώρες στον κόσμο, μεγάλα brands έχουν εμπιστευθεί το Dinner in the Sky για την εταιρική τους εκδήλωση. Η ομάδα του Dinner in the Sky είναι στην διάθεση σας για να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε ένα μοναδικό event και να αξιοποιήσετε όλες τις δυνατότητες εταιρικής προβολής της πλατφόρμας.

-Μπορώ να καπνίζω;
Το κάπνισμα απαγορεύεται κατά τη διάρκεια της γαστρονομικής “πτήσης”. Αφενός το γεγονός ότι οι συνδαιτυμόνες είναι δεμένοι για λόγους ασφάλειας καθιστά τις κινήσεις δυσκολότερες και το κάπνισμα όχι τόσο ευχάριστο, αφετέρου ο άνεμος μπορεί να μεταφέρει τις στάχτες και να δημιουργήσει εγκαύματα.

-Θα μπορώ να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα;
Ναι, όπως σε ένα κανονικό εστιατόριο: ρωτάτε τον σερβιτόρο και… κατεβαίνετε. Είναι λιγότερο διακριτικό, γιατί θα συνοδεύεστε από 22 άτομα, αλλά είναι εξαιρετικά σύντομο!

-Μπορώ να φέρω και τα παιδιά μου;
Το Dinner in the Sky δεν θέτει περιορισμό ηλικίας αλλά… ύψους. Δεν μπορεί να φιλοξενήσει άτομα ύψους μικρότερου από 1,50 m. Άρα, ναι, μπορείτε να φέρετε τα παιδιά σας, με την προϋπόθεση ότι αυτά είναι ψηλότερα από 1,50m.

Για περισσότερες πληροφορίες
Τεχνόπολις • Γκάζι, Αθήνα
Tηλ: 210 - 67 53 180
http://www.dinnerinthesky.gr , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα

Πηγή: sport-fm.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV