ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ



1 αντιβ
200γρ. στήθος κοτόπουλο
100γρ. τυρί ροκφορ
2 ντομάτες
100γρ. καρύδια καθαρισμένα
1 κουταλιά ελαιόλαδο ή βούτυρο
αλάτι και πιπέρι
Για τη βινεγκρέτ
1 κουταλιά άσπρο ξύδι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι μουστάρδα

Πλένετε και στραγγίζετε το αντίβ. Πλένετε καλά και κόβετε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια. Κόβετε σε κύβους το ροκφόρ και τις ντομάτες,αφού τους αφαιρέσετε τα σπόρια. Ανακατεύετε καλά τα υλικά για τη βινεγκρέτ και αλατοπιπερώνετε. Σε ένα τηγάνι με λίγο λάδι ή βούτυρο και νερό,τηγανίζετε ελαφρά το κοτόπουλο. Το στραγγίζετε από το λάδι και το διατηρείτε ζεστό. Μοιράζετε τα αντίβ στα πιάτα,προσθέτετε τα καρύδια,το ροκφόρ,τα κομμάτια κοτόπουλου και τους κύβους ντομάτας. Περιχύνετε με βινεγκρέτ και σερβίρετε.


Κύριο Συστατικό :
Είδος Πιάτου : Σαλάτα
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV