ΑΡΑΚΑΣ ΛΑΔΕΡΟΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ



1 κιλό αρακά
5 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 κονσέρβα τομάτα
1 κουταλιά της σούπας πελτέ
1 φλιτζάνι λάδι
1/3 ματσάκι μαϊντανό
αλάτι και πιπέρι

Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι να κάψει και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι και ρίχνετε την ντομάτα, τον πελτέ και 2 φλιτζάνια νερό και αφήνετε να πάρει βράση. Ρίχνετε τον αρακά και τον μαϊντανό βράστε για 20'Αλατοπιπερώνετε και Χαμηλώνετε τη φωτιά μέχρι να μείνουν με τη σάλτσα τους για άλλα 10'.


Κύριο Συστατικό : Αρακάς
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV