ΡΥΖΙ



1 ποτήρι ρύζι σπυρωτό
1 κουταλιά βούτυρο
2 1/2 φλιτζάνια νερό
αλάτι

Βάζετε σε μία κατσαρόλα το νερό με το ρύζι να βράσει. Προσθέτετε το βούτυρο. Αλατίζετε. Χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε να μαγειρευτεί.Σε περίπου 10 λεπτά το ρύζι μας είναι έτοιμο.


Κύριο Συστατικό : Ρύζι
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 2
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV