ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΥΤΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ



1 κουταλιά σούπας βούτυρο
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
2 κομμένες πράσινες πιπεριές
2 κομμένες ντομάτες
λίγο τσίλι
1/3 φλιτζανιού νερού
αλάτι και πιπέρι
1 κουταλιά σούπας κομμένο κόλιαντρο

Λιώνετε το βούτυρο στην κατσαρόλα, ρίχνετε το κρεμμύδι και την πιπεριά και τα σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτετε τη ντομάτα, το τσίλι και το νέρο. Αφού πάρουν μια βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε τη σάλτσα να σιγοβράσει 10 λέπτα. Προσθέτετε αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Σερβίρεται ζεστή, πασπαλισμένη με κομμένο κόλιαντρο.


Κύριο Συστατικό : Πιπεριά
Είδος Πιάτου : Σάλτσες-Dip
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2 φλιτζάνια
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV