ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ



4 μέτριες κόκκινες ντομάτες
5 κουταλιές της σούπας αλεύρι (που φουσκώνει)
1 μέτριο κρεμμύδι
μερικά φύλλα μαϊντανό
λίγο δυόσμο
λίγο θυμάρι
αλάτι, πιπέρι
λάδι για τηγάνισμα
1 αυγό
τυρί φέτα τριμμένο

Καθαρίζουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε κομματάκια. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό ψιλοκομμένα, το δυόσμο, το θυμάρι, το αλάτι, το πιπέρι, το αυγό και το τριμμένο τυρί. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, ρίχνοντας και ανάλογο αλεύρι, ώστε να γίνουν ένα κανονικό μίγμα. Αφήνουμε στο τηγάνι το λάδι να κάψει και βάζουμε από το μίγμα κουταλιά-κουταλιά. Αφού ροδίσουν και από τις δύο μεριές, είναι έτοιμοι. Τους σερβίρουμε σε μια πιατέλα.

ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
Κύριο Συστατικό : Nτομάτες
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV