Αλέθει μόνος του, χρειάζεται απλά την “κλίση” σου



Round Turnable Grinder


O καλός ο μύλος όλα τα αλέθει, χωρίς βοήθεια. Πήγαινε ένα βήμα παραπέρα με τη μαγειρική, κάνοντας α) χώρο στο ράφι των καρυκευμάτων σου και β) ελευθερώνοντας το ένα σου χέρι. Ο Round Turnable Grinder μύλος της Bodum φαίνεται να έχει απόλυτη διαίσθηση. Λειτουργεί με μπαταρίες και αρχίζει να σπείρει μόλις τον γυρίσεις πλάγια στη σωστή κλίση.

Round Turnable Grinder


Ανθεκτικός από κεραμικό υλικό, παίρνει μπρος και διανθίζει τα αγαπημένα σου φαγητά με μια απλή κίνηση του ενός χεριού σου. Από την στιγμή που δε σου βρίσκεται τρίτο χέρι, είναι ιδανικός στην περίπτωση που χρειάζεται να ανακατεύεις με το ένα το φαγητό και με το άλλο να αλέθεις αλάτι, πιπέρι ή οποιοδήποτε άλλο μπαχαρικό. Ο αισθητήρας του μύλου θα ξεκινήσει ή θα σταματήσει ανάλογα με την γωνία που τον κρατάς.

Διαθέτει ένα ελκυστικό, ασφαλές φινίρισμα από καουτσούκ, σε διάφορα χρώματα και μπορείς να στρέψεις σε αυτόν το θέμα συζήτησης στο τραπέζι σου, ιδιαίτερα αν το φαγητό δε βγει και τόσο καλό. Για περισσότερη ελευθερία, ο Round Turnable Grinder κυκλοφορεί και διπλός, για το σετ του αλατοπίπερου.

ΠΗΓΗ: Gadgetografo.gr


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV