ΚΟΡΜΟΣ ΙΤΑΛΙΚΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ



2 πακέτα μπισκότα Amaretti
1 βιταμ
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 κουταλιά κακάο (για τους απόλυτους λάτρεις του κάφε μια κουταλιά καφέ εσπρέσο)
1 φλιτζανάκι καφέ εσπρέσο δυνατό
1 σφηνάκι λικέρ αμαρέτο

Κόβουμε τα αμαρέτι στη μέση αν είναι μικρά ή τα θρυμματίζουμε αν είναι μεγάλα και τα ραντίζουμε με τον καφέ. Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βούτυρο να αφρατέψουν και να ασπρίσουν . Ρίχνουμε στο μίγμα του βουτύρου, το κακάο και το αμαρέτο. Σταματάμε το χτύπημα ρίχνουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε απαλά να σμίξουν. Τοποθετούμε το μίγμα ή σε λαδόκολλα ή σε φόρμα από σιλικόνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες.


Κύριο Συστατικό : Γκοφρετάκια με Σοκολάτα
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 20 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 4 Ώρες
Τρόπος Μαγειρέματος : Ψυγείο
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV