ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΨΗΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ



400γρ. μανιτάρια πόρτο μπέλλο
3 κουτ. ελαιόλαδο
4 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Τοποθετούμε τα μανιτάρια μαζί με το ελαιόλαδο, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μικρό τάπερ που να κλείνει και τα ανακατεύουμε καλά. Τα αφήνουμε για μία ώρα περίπου και στη συνέχεια, τυλίγουμε το κάθε μανιτάρι χωριστά σε αλουμινόχαρτο, για να τα τοποθετήσουμε εν τέλει στη σχάρα. Ψήνουμε για ένα τέταρτο περίπου (με την κοιλιά του μανιταριού προς τα κάτω) και λίγο πριν το σερβίρισμα, βάζουμε τα μανιτάρια στη σχάρα για λίγα δεύτερα χωρίς το αλουμινόχαρτο, έτσι ώστε να πάρουν χρώμα.


Κύριο Συστατικό : Μανιτάρια
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Μπάρμπεκιου
Χώρα Προέλευσης: Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά & 1 Ώρα Μαρινάρισμα
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Σχάρα
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV