ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΡΟΛΛΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ



30 γρ. noodles (ζυμαρικά)
8 φύλλα από Ρύζι
2 Καρότα
4 φύλλα Σαλάτα
50 γρ. Φύτρα ραντίτσιο
1 κουταλιά φρέσκος ψιλοκομμένος Βασιλικός
1 κουταλιά φρέσκος ψιλοκομμένος Δυόσμος
2 σκελίδες Σκόρδο
1 φρέσκο Κρεμμυδάκια
1 κομματάκι φρέσκια Τζίντζερ
50 ml soy sauce

Μαλακώστε τα noodles σε κρύο νερό για ένα τέταρτο της ώρας. Στραγγίξτε τα και αφήστε τα στην άκρη. Βουτήξτε τα φύλλα από ρύζι σε νερό και απλώστε τα δυο δυο σε μια βρεγμένη πετσέτα κουζίνας. Καθαρίστε τα καρότα και κόψτε τα σε πολύ λεπτά μπαστουνάκια. Πλύντε τα φύτρα και τη σαλάτα και στραγγίξτε τα. Ανακατέψτε τα φύτρα, τη σαλάτα ψιλοκομμένη, τα καρότα και τα μυρωδικά με τα νουντλς. Μοιράστε το μίγμα στα τέσσερα διπλά φύλλα και τυλίξτε τα σε ρολά. Ψιλοκόψτε την πιπερίτσα, το σκόρδο και το κρεμμυδάκι, τρίψτε την τζίντζερ και ανακατέψτε τα με τη soy sauce. Ρίξτε λίγο από το ντρέσινγκ πάνω από τα ρολά και σερβίρετέ τα.


Κύριο Συστατικό : Noodles
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ιαπωνία
Χρόνος Προετοιμασίας : 30 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : -
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 6-8
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV