ΜΑΡΑΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)



1 κούπα μάραθο ψιλοκομμένο
1 κούπα αλεύρι Αγίου Γεωργίου
1 αυγό
1 κρεμμύδι στο multi
πιπέρι
αλάτι
Λάδι για το τηγάνισμα

Ρίχνουμε σε ένα μπώλ το κρεμμύδι, τον μάραθο, το αλεύρι, το αυγό,αλάτι και πιπέρι. Τα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ώσπου να ομοιογενοποιηθούν όλα τα υλικά και να γίνει ένας παχύρευστος χυλός. Αφήνουμε το λάδι να κάψει και με ένα κουτάλι ρίχνουμε τους κεφτέδες μας στο τηγάνι. Τους αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να πάρουν χρώμα περίπου 3 λεπτά απο κάθε πλευρά. Βγάζουμε απο το τηγάνι και τους σερβίρουμε ζεστούς.


Κύριο Συστατικό : Μάραθος
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα , Σύρος
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : HOTEL POSSIDONION


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV